Acces rapid si sigur la informatie
de oriunde din lume.
Solutii Cloud

Solutii Cloud

Noile tendinte tehnologice pe care le avem in prin planul zilelor noastre pleaca de la nevoia companiilor de a accesa in timp real toate informatiile de care au nevoie, utilizand orice dispozitiv hardware compatibil, fie el fix sau mobil (PC, laptopuri, tablete, smart phone).

Solutiile cloud actuale pot permite accesul la aceste resurse interne, fiind foarte usor de utilizat, foarte simplu de implementat in cadrul companiilor si cu un cost al investitiilor mult redus fata de alte variante de stocare.

Pachetele cloud pe care vi le punem la dispozitie pot fi customizate pentru orice nevoie de business a partenerilor nostri, si ofera flexibilitate in capacitatea de stocare si modul de conectare. Datele dumneavoastra vor fi in siguranta atunci cand veti utiliza aceste aplicatii, lucru certificat de protocoalele de securitate pe care le utilizam in criptarea datelor.

Pentru mai multe informatii va invitam sa programati o intalnire cu un consultant din cadrul echipei noastre de specialisti, si impreuna sa identificati solutia ERP adaptata business-ului dumneavoastra.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii despre Solutii Cloud:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Servicii IT Cloud Computing