Lansare iPhone 7 iPhone 7 Plus

Lansare iPhone 7 iPhone 7 Plus

Lansare iPhone 7 iPhone 7 Plus

Este cel mai bun iPhone pe care l-am creat până acum! Acesta este iPhone7!”, a anunțat Tim Cook  la lansare iPhone 7 iPhone 7 Plus

Noile iPhone7 şi iPhone7Plus au un design îmbunătăţit, procesoare cu 40 la sută mai rapide decât predecesoarele lor. In premieră, au fost fabricate astfel încât să fie rezistente la apă şi la praf. De asemenea, durata de viaţă a bateriei este mai bună decât la generaţia anterioară de telefoane Apple.

Phil Schiller, vicepreşedinte Apple: Aşteptaţi să vedeţi noul sistem de camere video al iPhone 7. Este un progres uriaş în domeniul camerelor foto pentrutelefoane”. Camerele foto au fost îmbunătăţite, au 12 megapixeli şi stabilizator de imagine, iar iPhone 7 Plus are două camere pe spate. Ecranul este cu 25 la sută mai luminos faţă de modelele precedente, iar difuzoarele noilor iPhone sunt stereo.

Aşa cum se vehicula, noile telefoane nu au mufă pentru căşti. iPhone 7 vine cu o pereche de căşti ce pot fi introduse în mufa încărcătorului, dar Apple îşi propune să-şi convingă clienţii să cumpere nou lansatele căşti fără fir, care vor costa 159 de dolari.

 

Iata o scurta lista cu ceva veni iPhone 7. Pretul va fi acelasi: incepe de la 649 de dolari pentru iPhone 7 si de la 749 de dolari pentru iPhone 7 Plus. Ambele vor veni in 3 variante – 32GB, 128GB si 256GB. iPhone 7 si iPhone 7 Plus va fi disponibil incepand cu 16 septembrie in 28 de tari si o saptamana mai tarziu in alte 30, inclusiv Romania.”

Share this post

Lasă un răspuns