Office 365

Microsoft Office 365

Transformați-vă compania

Office 365 este programul dumneavoastră Office personal și mai mult decât atât. Vă permite să lucrați de oriunde, de pe orice dispozitiv, așa cum doriți, oriunde v-ați afla. Obțineți instrumente puternice pentru crearea de conținut, modalități mai bune de lucru împreună și posibilități mai ușoare de partajare cu alte persoane. Iar acesta este numai începutul. Citiți mai multe exemple mai jos pentru a descoperi ce avantaje poate aduce Office 365 companiei dumneavoastră.

Beneficii Office 365
Office 365 pentru companii

Office: oriunde, la dispoziția dvs.

Fie că lucrați de la birou sau din deplasare, obțineți un set de instrumente de productivitate familiare, de înaltă calitate. Aplicațiile Office – întotdeauna cele mai recente versiuni – vă permit să creați, să editați și să partajați în timp real de pe PC/Mac sau de pe iOS, Android™ sau dispozitivul Windows cu oricine.

Instrumente pentru specialiști

Includeți-vă brandul în adresa de e-mail de clasă superioară pentru a mări gradul de recunoaștere a numelui firmei și a vă face afacerea să se remarce pe piață cu materiale de marketing particularizate, ușor de creat. Conectați-vă mai bine cu clienții și colegii folosind o gamă largă de instrumente de comunicare, de la e-mail și IM la rețele sociale și conferințe video.

Masca Office 365 Cloud

Microsoft Office 365 păstrează tehnologia de înaltă clasă din Microsoft Office 2013, inclusiv caracteristicile și comenzile rapide pentru acţiunile pe care le faceţi mai des, cum ar fi crearea prezentărilor cu aspect professional, lucrul cu foi de calcul sau procesarea de texte. Și fiindcă Office 365 vă permite să deschideți, să salvați, să modificați sau că colaborați la documente în cloud, puteți să vă maximizați eficiența și să faceți o treabă excelentă, oricând și de oriunde doriți. Microsoft Office este mult mai puternic și este însoțit de asistență tehnică mai bună decât cea pentru aplicațiile software gratuite, cum ar fi Open Office sau Google Docs.

Office 365 programe

Share this post

Lasă un răspuns