tinta

Recomandari pentru antreprenori de la Florin Rosoga

Urmatorul nostru invitat, Florin Rosoga, ne recomanda sa ajungem la obiectivele noastre folosind resursele existente. Strategiile testate si functionale in business-ul nostru, alocand astfel efortul si investitia minima pentru obtinerea rezultatelor maxime.

florin

Online Marketing Consultant & Autorul Podcast-ului “Antreprenori care inspira”

Cea mai importanta lectie de business invatata in 2016, este despre a folosi inainte de toate, strategiile care imi permit sa culeg fructele aflate la indemana. Inainte de a incerca sa culeg fructele din varful copacului, este mai simplu sa incep prin a le lua pe cele care sunt la cativa centimetri de mine. 

Inainte de a dezvolta strategii care imi permit sa obtin ceea ce vreau prin munca asidua si efort, am decis sa folosesc ceea ce am deja la indemana. Canalele de comunicare pe care le gestionez bine deja, resursele de care deja dispun. Dupa ce le-am epuizat pe acestea sa trec la strategii mai complicate. Munca asidua si perseverenta sunt importante, insa uneori pierdem din vedere ca putem realiza aceleasi lucruri in mod simplu, cu efort minim.

Pentru 2017, recomand antreprenorilor reducerea numarului de obiective urmarite si alegerea a unei singure prioritati. Un singur proiect care sa fie esential pentru intreg anul. 

 Cu prietenie,

Florin ”

Multumim mult Florin pentru aceste recomandari !

Florin este autorul Podcast-ului “Antreprenori care inspira” si il puteti urmari pe  : http://www.florinrosoga.ro .

Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a nu rata celelalte episoade.

Share this post

Lasă un răspuns