Recomandari pentru antreprenori de la Lorand Soares Szasz

“Educatie este cheia antreprenorilor de succes” – reprezinta filozofia de baza a urmatorului nostru invitat – Lorand Soares Szasz.

Prin programele sale, Lorand aduce un aport important in dezvoltarea antreprenorilor care sunt fie la inceput de drum, fie isi doresc sa isi duca business-ul la urmatorul nivel.

Cea mai importanta lectie de business pentru invitatul nostru, din ultimul an, vine  cu maturitatea celor 9 ani de experienta ca antreprenor, dar si ca expert in cresterea companiilor din Romania.

Lorand

Lorand Soares Szasz -Business Coach, Speaker, Trainer & Antreprenor

“Lorand Soares Szasz: 2016 – anul în care m-am reîndrăgostit de afacerea mea

            În 2016 am învățat să mă concentrez. Da, abia la 9 ani de cand, oficial, sunt antreprenor.

            Cifra de afaceri a trecut de un milion de euro în afacerea principală, iar eu am decis să renunț la celelalte afaceri în care eram asociat sau investitor.

            Pare ciudat pentru un om de afaceri, asa-i?

            Asta a fost cea mai mare lectie de anul trecut.

            Am fost și eu mult timp de părere că un om de succes adevărat face de toate și e peste tot. Știe din toate domeniile câte puțin, își împarte timpul în așa fel încât să fie totul sub control și nu ratează nicio oportunitate să mai adauge noi și noi provocări în viața lui.

            Numai că maturitatea m-a învățat că cel mai ușor lucru pe care îl pot face e să adaug proiecte, afaceri, planuri pe listă. E cea mai ușoară parte. Greu era să rămân concentrat să fac performanță și să duc la cel mai înalt nivel afacerea în care este inima mea.

            Și dacă nu mai ești concentrat ești undeva la linia de plutire. Niciodată în vârf, iar dacă te agiți suficient, nici pe fundul apei.

            Numai că eu nu am devenit antreprenor ca să fiu la linia de plutire. Am început să fac asta din pasiune, iar pasiunea o pierdusem undeva printre alte afaceri/proiecte si agitația de a face de toate.

            Se povestestește că într-o zi Bill Gates a dat o petrecere acasă și printre invitați era si Warren Buffett. La un moment dat în timpul petrecerii s-a apropiat un jurnalist cunoscut de Bill Gates care vorbea cu tatăl lui și cu Warren. I-a intrebat: Domnilor, ce este cel mai important lucru în afaceri? Cei trei s-au întors spre jurnalist și au spus deodată: focus.

            E o lecție pe care am învățat-o mai greu pierzând bani, timp și energie în încercarea mea de a profita de frumoasele oportunități care îmi apărau în cale, dar defapt toate mă duceau mai departe de viziunea mea.

            Concentrarea te ajută să comunici viziunea ta întregii lumi cât mai bine, iar această lecție a fost cea mai mare lecție din cariera mea în 2016.

            Dacă Messi s-ar fi chinut să învețe și tenis, volei, golf și atletism ar fi mai făcut performanță în fotbal? Mi-e greu să cred…

            La ce ești bun? Ce te pasionează? Concentrează-te pe acel ceva și revoluționează domeniul. Reîndrăgostește-te de afacerea ta!

Lorand (pasionat de afacerea lui) Soares Szasz”

Multumim mult Lorand pentru aceste informatii pline de valoare!

Pentru mai multe idei importante, va invit sa-l urmariti pe Lorand pe site-ul: http://www.lorand.biz .

Ramai cu noi pentru a nu rata celelalte episoade!

Here is a collection of places you can buy bitcoin online right now.

Share this post

Lasă un răspuns