Victor

Recomandari pentru antreprenori de la Victor Hanescu

Astazi avem un invitat special, care inspira prin pasiunea , disciplina si dorinta de a da mai departe din visul sau.

Victor Hanescu ne indeamna sa nu renuntam la visele noastre, si sa avem curajul sa luptam pentru orice idee sau obiectiv propus, doar asa universul va lucra alaturi de noi!

hanescu

Jucator de tenis & Antreprenor

“Experienta mea in zona antreprenoriala a inceput in acest an, cand am organizat 2 tabere pentru jucatori de tenis care fac si aspira la performanta.

Iar de putin timp am deschis Academia de Tenis VH, unde ofer programe complete de pregatire pe termen lung.

Una dintre cele mai importante lectii de business pentru mine, care sunt la inceput de drum, a fost sa invat si sa apreciez importanta unui business plan corect. Daca pana acum ma gandeam ca ‘merge’ si fara business plan acum sunt convins ca fara, este foarte riscant.

Ce am mai invatat in 2016 este sa accept ideea ca nu le stiu  pe toate, iar in astfel de situatii cel mai recomandat este sa apelezi la consultanta de business de la oameni specializati. In acest mod, iti cresti semnificativ sansele de reusita. 

Spre sfarsitul carierei mele sportive am inteles care a fost motorul care m-a facut sa-mi ating obiectivele. Am avut curajul sa am visuri mari si am realizat ca indiferent cat de greu pare, daca visezi la ceva si te implici 100%, universul iti scoate in cale oameni, solutii care sa te ajuta sa-ti atingi obiectivul. 

Acest lucru l-am simtit si in acest an, in care am visat sa organizez taberele de tenis si sa  infiintez Academia. Cand mi-a fost cel mai  greu si ma blocasem, am reusit sa atrag oameni care sa ma ghideze si sa ma inspire.

 De aceea va doresc in urmatorul an sa nu renuntati sa visati si sa aveti un an cat mai profitabil!

 Victor Hanescu”

Multumim mult Victor pentru ca ai impartasit cu noi aceste ganduri si mult succes in noul proiect!

Mai multe detalii despre Academia de Tenis VH gasiti aici : http://www.AcademiaVictorHanescu.ro .

Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a nu rata celelalte episoade.

Share this post

Lasă un răspuns