Cum ma percep clientii in mediul online?

Sansa ta de a face o impresie buna potentialilor clienti vine cu mult înainte de prima intalnire. De aceea, o prezență web puternică este vitală pentru tine si firma ta.

Știați că, până la 76% din analiza de cumpărare a unui client, se întâmplă înainte de a contacta un provider? Gândiți-vă la asta – dacă sunteți in cautarea unui bar pentru a iesi cu prietenii seara, sau vreti o noua pereche de pantofi, sunt șanse mari sa cautati informatii online, înainte de a lua decizia.

Si nu este diferit atunci când oamenii caută un contabil, un constructor, un service auto, un magazin etc – cu cat prezenta ta online este mai profesionala si mai credibila, cu atât probabilitatea de a atrage noi clienti creste.

Dar, cu atât de multe platforme digitale disponibile, poate fi greu să știi unde să iti concentrezi timpul și resursele. De aceea am creeat o aplicatie de analiza a site-ului tau actual, care te va ajuta sa intelegi mai bine:

  • Cat de usor gasesc potentialii clienti informatii despre tine atunci cand sunt in cautare de produse sau servicii asemanatoare cu cele din portofoliul companiei;
  • Ce functionalitati actuale ale site-ului sunt bine construite, si aduc valoare adaugata in business, si care ar fi zonele de imbunatatit pentru a creste aceasta valoare;
  • Cum performeaza site-ul tau in comparatie cu alte companii din acelasi domeniu de activitate;

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos, si vei primi pe email un audit complet al site-ului tau, impreuna cu o serie de recomandari de imbunatatire a performantelor actuale.

SEO AUDIT 3
SEO AUDIT 1

Afla acum!