Enterprise Resorce Planning
Gestionati cu usurinta compania dvs.
ERP

Solutii ERP

Ultima recesiune a adus in prin plan o multime de aspecte noi – cresteri sau scaderi ale economiilor, schimbari in tendintele industriilor, asteptari din ce in ce mai mari ale clientilor, dublate de o presiune puternica in ceea ce priveste reducerea de costuri.

Chiar daca aceste imagini ne-au inundat activitatea, exista in continuare oportunitati de dezvoltare ale afacerilor, insa acestea vor fi fructificate de acele organizatii agile, flexibile si bine structurate.

Prin utilizarea unei solutii ERP potrivite, care sa permita planificarea eficienta a resurselor companiei, toate aceste obstacole pot fi depasite, furnizand flexibilitate si eficienta operationala, astfel incat antreprenorii se pot axa pe descoperirea noilor oportunitati de dezvoltare.

Solutia noastra ERP este flexibila si adaptabila specificului industriei clientului (retail, servicii, utilitati, distributie, servicii medicale etc).

Aceasta este disponibila atat instalata in locatia clientului, cat si in cloud, si este conceputa sa livreze previziuni rapide la costuri reduse.

Pentru mai multe informatii va invitam sa programati o intalnire cu un consultant din cadrul echipei noastre de specialisti, si impreuna sa identificati solutia ERP adaptata business-ului dumneavoastra.

Beneficii ERP

  1. Integrarea datelor financiare – intrucat managerul general incearca sa inteleaga performantele generale ale companiei, va putea sa evalueze diferite versiuni ale problemei. Contabilitatea are propriile cifre privind veniturile, vanzarile au si ele versiunea lor, iar diferitele puncte de lucru pot avea si ele propriile versiuni despre cat au contribuit la realizarea veniturilor.
  2. Integrarea bazei de date de comenzi – aplicatia ERP poate deveni locul unde comanda unui client poate sa ‘traiasca’ din momentul in care este primita, pana cand bunurile sunt livrate, contabilitatea intocmeste si trimite factura. Avand aceste informatii intr-o singura aplicatie si nu in mai multe aplicatii independente care nu comunica intre ele, companiile pot tine o mai buna evidenta a comenzilor, pot coordona mai bine productia, stocurile si livrarile din mai multe locatii in acelasi timp.
  3. Standardizarea si eficientizarea procesului de productie – companiile de productie, in mod deosebit cele care doresc sa fuzioneze sau sa se extinda, deseori fac aceeasi greseala in mai multe puncte de lucru folosind diferite metode si aplicatii. ERP vine ca metoda standard pentru automatizarea unor pasi din procesul de productie. Standardizarea acelor procese si folosirea unui singur sistem integrat poate salva timp, reduce costurile si creste productia.
  4. Optimizarea stocurilor – ERP ajuta procesul de productie sa curga fara probleme si imbunatatirea modului de indeplinire a comenzii. Asta poate duce la reducerea pierderilor, a productiei in curs si poate ajuta utilizatorii aplicatiei sa planifice mai bine livrarile, sa reduca stocul de produse finite din depozite. Pentru a imbunatati fluxul de aprovizionare este nevoie de software dedicat, dar si ERP poate rezolva asta.
  5. Standardizarea informatiilor din departamentul resurse umane – in special in companiile cu mai multe puncte de lucru, departamentul de resurse umane s-ar putea sa nu aiba o metoda unica de urmarire a timpului angajatilor si de comunicare cu acestia despre beneficii si servicii. ERP poate rezolva si asta.
Contacteaza-ne pentru mai multe informatii despre ERP:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Solutii ERP