Web Design Personalizat
Web Design
birou-imm-web-design

Daca ti-l poti imagina, noi il putem realiza.

Lasa-ne sa coloram imaginea afacerii tale!

Achizitiile de produse si servicii in mediul online cresc exponential de la an la an. Acesta este motivul pentru care noi ne concetram sa tinem pasul cu evolutia, si sa ajutam clientii nostrii sa se bucure de dezvoltarea propriei afaceri online. Chiar daca vinzi in mediul offline si lucrurile merg excelent, intotdeauna exista loc de imbunatatire, iar o afacere care nu se adapteaza tendintelor pietii, cu siguranta nu va da roade in viitor. Serviciile de Responsive Website Design pe care le oferim sunt personalizate pentru orice tip de afacere si va ajuta pe dumeneavoastra sa tintiti publicul pe care dumeneavoastra vi-l doriti. O imagine buna in mediul online si un design inovativ si atractiv va va aduce de la sine clienti interesati de afacerea dumeneavoastra, pe cand un website invechit ii va alunga.

Web Design Personalizat

Cream design-ul ideal pentru afacerea dvs.

Social Media

Va promovam pe site-urile de socializare si va aducem clienti targetati.

Promovare Site

Nu este nevoie sa cauti clienti… Ii aducem noi la tine.

Consultanta

Va aratam toate posibilitatile, pentru a sti ca faceti alegerea cea mai buna.

web-design-mac-book

E-Commerce

Sa vinzi online, nu a fost niciodata mai simplu.

Mentenanta

Avem grija de site-ul dvs. inca de la inceput si il imbunatatim considerabil pe parcurs.

Optimizare Site

Imbunatatim viteza si vizibilitatea site-ului dvs. pe internet.

Suport

Va oferim suport pentru orice intrebare si ne asiguram ca veti avea o experienta unica.

ios-web-design

Responsive Web Design

Site-ul dvs. optimizat pentru orice dispozitiv.

mobile-responsive

Ce este web design responsive?

Un website este responsive daca are capacitatea sa-si adapteze layout-urile (designul) paginilor in functie de mediul de vizionare (mai precis de rezolutia ecranului – desktop, laptop, tableta, telefon), fara a suferi degradari majore, pentru a le oferi utilizatorilor o experienta excelenta de navigare.

Accesibilitate – exista o versiune de site functionala pe toate dispozitivele! Nu mai sunt necesare versiuni speciale de mobil, care trebuie dezvoltate separat, prin urmare se eficentizeaza costurile.
Simple sharing – un singur URL pentru toata lumea!
Experienta buna de navigare – fiindca se adapteaza rezolutiei, se elimina erorile de nagivare, aparitia scroll-urilor orizontale, intalnirea butoanelor prea mici pentru a fi apasate, etc

S.E.O

Search Engine Optimization

Serviciile noastre de promovare site sunt targetate, astfel incat sa va aduca pe site doar clientii interesati de afacerea dvs., astfel incat sa nu irositi bani pentru vizitatorii neinteresati care acceseaza site-ul intamplator.

Evaluam competitia si va pozitionam mai aproape de clientii interesati de domeniul dvs. de activitate, incurajandu-i pe acestia sa acceseze site-ul.

Optimizam costurile per click pentru ca randamentul oferit de site-ul dvs. sa fie maxim. Stabilim inca de la inceputul campaniei de promovare site, bugetul de care dispuneti pentru a promova site-ul pe internet si oferim transparenta si rapoarte personalizate, pe toata perioada campaniei.

servicii-de-optimizare-seo